Bedrijfsfilosofie


 

Ook voor de nu al vierde generatie (sinds 1910) is de bedrijfsfilosofie van Logo:

Gezonde voeten gezond houden en pijnlijke voeten het gaan en staan vergemakkelijken.

Daarvoor hebben wij, in nauwe samenwerking met orthopedisten en specialisten, schoenconcepten ontwikkeld die aan de moderne eisen van onze klanten tegemoetkomen. De kwaliteitseisen die wij aan de verwerking en het gebruik van materialen voor onze producten stellen, liggen zeer hoog.

Een perfecte binnenuitrusting voor een goed voetklimaat, het natuurlijke afrollen bij het gaan en de dempende werking van onze luchtkussenzolen zijn belangrijke vereisten voor het uitstekende draagcomfort van onze schoenen.Solidus Binnenuitrusting Hedda

 

Wij bieden in onze collecties 8 schoenbreedtes aan voor dames (van F tot de extra brede maat W) en 4 schoenbreedtes voor heren (van G tot de extra brede maat W). Zo is er voor elke voet een optimaal passende Logo-schoen te vinden.

Het Logo-voetbed is precies op de passende leestvorm afgestemd en de samenstelling van het materiaal is aan het type schoen aangepast. Dat deze voetbedden allemaal anatomisch zoals het hoort zijn uitgewerkt, spreekt bij Solidus voor zich.

Het voetgewelf wordt zijdelings en dwars ondersteund, de hiel en de bal van de voet worden ontlastend gedempt en de afrolbeweging van de voet wordt bij het gaan geoptimaliseerd.

Logo-schoenen en -sandalen voor steunzolen op maat

Alle schoenleesten van Logo zijn geschikt voor orthopedisch vervaardigde steunzolen. Met 5 verschillende vormen van sandalen voor losse steunzolen behoort Solidus in dit marktsegment tot de top.

Heel speciale vormen zoals Therapo Logo voor erg gevoelige voeten, of Diabetico Logo voor de speciale verzorging van de voeten van diabetici en mensen met reuma, vullen het aanbod comfortschoenen van Logo en Vivo Logo aan.

Dat deze “ideeën voor gezond gaan” ook in de schoentrend naar voren komen, spreekt voor zich!

Probeer ons concept eens uit bij een deskundige Logo-PARTNER!